Zalaegerszegi Csuti Antal Hydrocomp Sport Klub

       


31. Zalakarosi Sakkfesztivál


2012. június 8 – 16.


További információk, kiírás..


Elhunyt Szakony László!


Hosszan tartó, súlyos betegség után, 54 éves korában elhunyt Szakony László mesterjelölt sakkozó, a Zalaegerszegi Csuti SK játékosa.  A sportember 17 alkalommal az NB I-ben, az NB I B-ben pedig hosszú évekig erősítette a hatszoros bajnok egerszegi együttest.                                                                                            

További információk..
 

Tisztelt Szülők!


A Csuti  Antal Sport Klub sakkiskolája felvételt hirdet 2001.január 1. után született leányok részére, Mádl Ildikó kétszeres olimpiai bajnoknő leány csoportjába!


Információ és jelentkezés: Csiszár Zoltán 

z.csiszar@freemail.hu

30-324-20-71


A foglalkozások ideje és helye: minden szerdán délután 17,00-tól a Csuti A.SK. Kispest u.11. szám alatt található versenytermében. (A régi Skála fölött lévő Gardénia bolt szomszédságában.)

  A csoport létszáma legfeljebb 12 fő lesz, a csoportot a jelentkezések sorrendje alapján töltjük fel.


 

XVI. Sakk-Matyi - NÍVODOM Diák Verseny

2011.05.14.

Zalaegerszeg, Kvártélyház udvara

Végeredmény: (7 forduló, 76 induló)
                                                                             

Csuti Antal Sport Klub!


Zalaegerszegen sok évtizedes múltja van a minőségi sakkozásnak.


Az ötvenes években Bástya néven működött sakkegyesület, majd a ZTE és a Zalaegerszegi Építők jelentették az országos csapatbajnoki rendszerbe is bekapcsolódó minőségi sakkozást.


A két egyesület a későbbiekben fuzionált és a ZTE sakkozói 1972-től a sakkszakosztály 1986. decemberi megszüntetéséig a Magyar Bajnokság legfelső osztályában játszottak váltakozó sikerrel.


1987. február 01.-én alakult meg a Zalaegerszegi Csuti Antal SK,  felvéve a legendás, sakktanító nevét.


A város szerte és nem csak a sakkozók között nagy tiszteletnek örvendő Csuti Bácsi minden energiáját és idejét a sakkozó gyerekeknek szentelte.


Tette ezt annak ellenére, hogy egy munkahelyi balesetből adódóan élete végéig két mankó segítségével tudott csak közlekedni.


Számtalan tanítványa közül nemzetközi minősítést , sőt egyesek olimpiai arany- illetve ezüstérmet szereztek , név szerint:  Porubszky Mária, Portisch Lajos, Portisch Ferenc, Horváth Tamás , Horváth Sándor és Boronyák Árpád.


Ez év november 03.-án a klub méltó képen,  egy ünnepi közgyűlés keretében kívánja megünnepelni születésének 100. évfordulóját.


1972-ben bekövetkezett halála után 10 évig, évente rendezett  Zalaegerszeg  rangos nemzetközi ifjúsági versenyeket.


A kezdeti nehéz évek után fokozatosan erősödött a ZTE jogutódjaként továbbra is NBI-ben játszó csapat és az elmúlt 10 évben a magyar sakkcsapat bajnokság meghatározó együttesévé nőtte ki magát. Ennek szépen fénylő bizonyítéka a hat bajnoki aranyérem.


Az együttes erősorrendje a 2008/2009-es szezonban így festett: 1. Alekseev Evgeny RUS GM  2. Tiviakov Sergey Nikola NED GM 3. Khenkin Igor GER GM  1  4. Korneev Oleg RUS GM  5. Landa Konstantin RUS GM  6. Hracek Zbynek CZE GM  7. Gyimesi Zoltán HUN GM  8. Ruck Róbert HUN GM  9. Sax Gyula HUN GM 2503  10. Pavasovic Dusko SLO GM  11. Fontaine Robert FRA GM  12. Lalic Bogdan CRO GM  13. Horváth Ádám HUN GM  14. Stohl Igor SVK GM  15.Horváth József HUN GM  16. Horváth Csaba HUN GM  17. Boros Dénes HUN IM  18. Csiszár Csaba HUN  IM 19. Horváth Tamás HUN IM  20. Mészáros Tamás HUN IM  21. Horváth Gyula HUN IM 22. Mádl Ildikó  IM  23. Rapport Richárd    és Papp Petra.A felnőtt keret tagjai közül Mádl Ildikó és Sax Gyula olimpiai bajnokok, Alekseev a sakkvilág szűken vett elitjébe tartozik. Rapport Richárd és Papp Petra  nemzetközi mércével mérve is kiemelkedő tehetségű ifjúsági versenyzők.


Az egyesület mindig is különleges figyelmet szentelt  ifjúsági sakkozóinak, saját nevelésű nagymester Horváth Ádám, aki  U 20-as Európa Bajnok volt, valamint Mészáros Tamás nk.m.


Az elmúlt 8 év során a csapat Zalaegerszegi Csuti-Hydrocomp néven szerepelt, a névadó szponzor és annak ügyvezetője Dormán László úr segítsége nélkül nem lett volna meg a kiváló szerepléshez szükséges anyagi háttér.


Az NBI-es együttes mellett az NBI/B-ben,az NBII-ben Baki-Agrocentrum néven és a Zala Megyei Bajnokságban is sikeresen szerepelnek a klub  csapatai.
Rappor Richárd bravúrja !        Zalaegerszeg - A Z. Csuti Hydrocomp ifjú reménysége, Rapport Richárd( www.rapportrichard.hu), a Budapesten megrendezett Első Szombat Nagymesterversenyen az ukrán Oleksienko nagymesterrel holtversenyben a 2. helyen végzett és teljesítette a nagymesteri normát.A rohamléptekkel fejlődő fiatalember ezzel újabb nagy barvúrt hajtott végre: hisz Magyarországon ilyen fiatalon ez eddig csak Lékó Péternek sikerült, de világviszonylatban is nagyon kevesek büszkélkedhetnek vele. És az egerszegiek 13 éves versenyzője számára nincs megállás: szeptemberben Törökországban az U18-as csapat Európa-bajnokságon vesz részt, majd csatlakozik a Csutihoz Macedóniában, ahol a klubcsapatok Eb-jét rendezik.Az egyesület másik szépreményű sakkozója, Papp Petra az országos női egyéni bajnokság elődöntőjében 8 mérkőzésből 7 ponttal végzett az élen , így magabiztos versenyzéssel került az egri tízes döntőbe. Itt eddig folytatta kitűnő játékét, hiszen a hatodik forduló után 4,5 pontja van, s a Gara-nővérekkel - a kanizsai Aquaprofitban szereplő Tíciával és az MTK-s Anitával - holtversenyben áll az élen.Horváth Tamás, a Csuti szakmai igazgatója mind a két versenyzővel nagyon elégedett. Ricsi nagy dobását már hetekkel ezelőtt megjósolta, mint ahogy tudja azt is: igazán nagy sakkozó csak akkor válhat belőle, ha az eddigihez hasonló elszántsággal dolgozik a jövőben is.

                      A 2008-2009 évi bajnoki beszámoló


A bajnoktól csak az első hely megvédése lehet az elvárás, gondolhatták az elnökség tagjai akik ezt  a célt  fogalmazták meg a csapat számára a 2008/2009-es bajnoki év rajtja előtt.


további részletek
Nyári tábor Sakkoktatással

Tisztelt Szülők!

Az előző két év pozitív visszajelzései után a Csuti Antal Sportklub 2009. június 28. és július 4. között nyári táborozást szervez, elsősorban sakkozni tudó fiatalok részére. A tábor bentlakásos, amelynek helye a Pakod közvetlen szomszédságában található Endes kúria.


további részletek..Magyar Köztársaság 2009. évi Nyílt Korcsoportos

Egyéni és Csapat Rapid Sakkbajnoksága

 Szombathely, 2009. május 29.–június 1.


Rekordnak számító 17 játékossal voltunk jelen a 6 korcsoportban mintegy 400 főt felvonultató kiemelt ifjúsági rendezvényen. Azt hiszem senki sem bánja így az eredményekre visszanézve, hogy nem a hasonló időpontban tartott svájci utánpótlás bajnokságot választottuk, ami miatt az utóbbi két évben a rapid bajnokságon nem vettünk részt.

Összesítésben a mérlegünk: három arany, egy 5. , 6. , 7. és 10.hely.


További részletek ide kattintva..                                 képek..
Ha május, akkor Zalakaros

Hármas holtverseny az élen a XXVIII. Zalakarosi Sakkfesztiválon

Beszámoló Horváth József nagymester tollából..

További részletek itt..
A 2008-2009 évi bajnoki éremátadó rendezvény!A Himnuszt követően a Megyeházán dr. Varga Tibor, a Z. Csuti Hydrocomp szakosztály-igazgatója köszöntötte a bajnoki ezüstérmes sakkcsapat évzáróján a meghívottakat.


A szakosztály-igazgató kiemelte, hogy az elmúlt nyolc évben hat aranyat és két ezüstöt nyertek - idén az utóbbit. Büszkék az elmúlt évek sikereire, s arra is, hogy az idén az élvonal mellett a másod-, a harmad- és a negyedosztályban is indítottak csapatot, néhány tapasztaltabb versenyző mellett zömében a fiatalokra építve. Ez jelenti igazán a Csuti erejét és jövőjét.


Kiss Ambrus szakosztályelnök arról beszélt, hogy a sakk a reneszánszát éli. Az idén a Csuti nem tudott sztárokat igazolni, így részéről nem maradt hátra más, mint a gratuláció az idei bajnok kanizsai Aquaprofit NTSK számára.


Horváth Tamás szakmai igazgató hangsúlyozta: tudták, hogy reálisan nincs esélyük a címvédésre, ám mindent megtettek ezért, s kiemelte, hogy fiataljaik töretlen fejlődésével rendkívül elégedettek.


Balogh Rudolf, az NB II-ben második, a megyei bajnokságban pedig bajnok Z. Csuti Baki Agrocentrum első embere adta át a díjakat a versenyzőknek.2009.05.21                                                                  képek az éremátadóról

A 2009 évi karos kupa játszmái és képek érhetők ide kattintva..


Április 30. és május 3. között a svájci Lugano városában megrendezésre került nemzetközi sakkversenyen álltak helyt a Csuti SK versenyzői.

6 pontból 5 pontot megszerezve és végig fordulóról fordulóra vezetve az 1. helyen végzett a zalaegerszegi Csiszár Csaba nemzetközi mester.

Csapattársa, a Csuti vezetőedzője, Horváth Tamás nemzetközi mester holtversenyes 5. helyezett lett, 4ponttal.


2009.05                                                                            További részletek a versenyről

A 2009 évi Zalakaros Kupa kiírásai !


Magyar Deutsch English

                                                                                                 
Felhívás!! Május 8. a Liga által meghirdetett "általános" vasutas sztrájk napja. Kérünk mindenkit ezen információ figyelembevételét a versenyre való utazásánál!!

A Zalakarosi versenyről folyamatos információk ide kattintva lesznek elérhetők!


Pölöskei Grand Prix

Szombathely 2009.


Vannak, akikre büszkék lehetünk! A hagyományos vasi versenysorozaton szép eredményeket értek el fiatal sakkozóink.

 A szokásoktól eltérően nem az A-csoport, hanem a C-csoport eredményeivel kezdjük, hiszen itt szerepelt a legnépesebb különítményünk, akik mindannyian Mádl Ildikó tanítványai és itt értük el a legjobb helyezéseket.


bővebben..
Bubits Bence nyerte az idei Zalakaros város bajnokságát. A már szokásossá vált versenyen 8 játékosunk indult több kevesebb sikerrel.


Részletek..


Befejeződött a csapat bajnokság!

A  dobogós helyezések már előbb is láthatóak voltak, az utolsó fordulóban elért szolid győzelemmel hoztuk a második helyet az első osztályban. A teljes tabella ide kattintva nézhető meg..

Az NB1-B Charousek csoportjában nyolcadik helyezés.

Az NB-2 Széchenyi csoportjában a Z. Baki Agrocentrum a kiváló második helyet szerezte meg! Megyei csapatunk megnyerte a bajnokságot! További részletek a csapat bajnokság menü alatt.


Gratulálunk az összes játékosnak! Hajrá Csuti!


Horváth Ádám kiváló eredménye Franciaországban! Részletes beszámoló a későbbiekben.

Végeredmény itt olvasható..


2009 Tárlat Kupa Zalaszentgrót..Beszámoló és képek..

A tanuljunk sakkozni rovat frissítésekkel bővült!

   

     Tamás Gábor sakkidézetek gyüjteménye ide kattintva olvashatók.


Beszámolók és kommentárok a csapatbajnoki eredményekről olvashatók a Csapat Bajnokság menű alatt vagy ide kattintva..

XXXII. Tenkes Kupa Nemzetközi Sakkverseny 2008 Harkány!


Rapport Richárd 2. a Magyar nyílt bajnokságon, egy ponttal túl teljesítve a nemzetközi normát.

Eredményeihez ezúton is gratulálunk! Az alábbi linken egy Ricsiről készült interjút nézhetnek végig az érdeklődők.


Videó..

XI.Sakk-Matyi Ramorg-Nívodom Mikulás Kupa

2008.12.06. Zalaegerszeg


Népes mezőny gyűlt össze a Petőfi iskola ebédlőjében szombat délután, hogy összemérje erejét a Ramorg Kft. és a Nívodom Kft. által felajánlott, több mint 100.000.Ft értékű díjakért.

Az ötvenhét 12 év alatti fiatal küzdelméből a papírformának megfelelően a nagykanizsai Zsirai Péter került ki győztesen. A lányok versenyében a balatonlellei Miseta Nórának sikerült elsőként áthaladni a képzeletbeli célvonalon, 5,5 pontja igazán szép eredmény a fiúk között.

A 2008/2009-es tanév első Sakk-Matyi versenyére vendégeket is hívtunk, hogy a helyi fiataljaink ne csak egymás között versenyezzenek. A zömében 98-as generációnknak azonban igencsak meggyűlt a baja a szomszédvár fiataljaival, az erős lellei kislánnyal, a kellemes meglepetést okozó kéthelyi Tóth Dániellel és Hamrik Biankával. Ezúton is köszönjük minden játékosnak és kísérőnek, aki elutazott hozzánk, hogy részvételükkel emelték a rendezvény színvonalát.


Részletes eredmények                                                           képek      

                                                 

                                                                                                                                        CSZ

Tárlat Kupa 2008 november 8.


A Hagyományoknak megfelelően idén is megrendezésre került a Zalaszengróti Tárlat Kupa.

A verseny főszervezője Sebessy László sokadszorra biztosította számunkra a játék lehetőséget.

A lebonyolítás Svájci rendszerben 9 forduló 10-10 perc gondolkodási idővel, korosztályonként külön értékelésel és díjazással lett meghirdetve. A versenyen 54 játékos indult, amit izgalmas csaták után Horváth Ádám nyert , második Horváth Imre és harmadik Csiszár Zoltán lett.

A díjak képzőművészeti alkotások a BUDAPESTI KÉPKERT KFT. anyagából voltak, amit ezúton is szerettünk volna megköszönni.


Részletes eredmények                                                               képek

Hévízi Sakkverseny 2008.október 27.-november 4.


Nemzetközi versenyt rendeztek Hévízen. A helyszín a Hotel Palace szálloda volt, ahol közel 50 versenyző mérte össze tudását. A versenyt Gonda László nyerte 7.5 , második helyen Csiszár Csaba végzett 7 és a harmadik Kantorik Marian szintén 7 ponttal végzett.

További részletek a verseny honlapján itt

Ifjúsági csapatbajnokság Miskolcon


Az őszi szünetben rendezte meg a Magyar Sakkszövetség a 18 év alattiak csapatbajnokságát 58 csapat részvételével. A mieink a Rapport Richárd, Bubits Bence, Tér Marcell, Vass Dániel, Bali Eszter, Németh András, Horváth Levente összeállításban ültek asztalhoz, a különítményt Horváth Gyula vezetőedző és Csiszár Zoltán kísérte.

A leadott nevezések alapján a 6. helyre rangsorolták a csapatunkat, és ezzel a helyezéssel ki is egyeztünk volna a végelszámolásánál. Az első 3 hely álomnak tűnt, hiszen a Paks, Decs, Nagykanizsa trió egyértelműen kiemelkedett a mezőnyből, velünk egy súlycsoportba pedig legalább 10 csapat tartozott.

           

Bővebben..                                    Képek                                       CSZNévhasználati szponzori megállapodások


A Dormán László vezette Hydrocomp Kft. a 2001/2002-es évadtól kezdve névadója a Csuti Antal Sport Klubnak. Azóta majd minden évben bajnokságot sikerült nyernünk, joggal mondhatja hát mindenki, hogy az együttműködés kiváló eredményeknek teremtett alapot. A legújabb, 2008/2009-es idényre vonatkozó névhasználati megállapodást 2008.október 10-én szentesítették aláírásaikkal Dormán László ügyvezető igazgató, dr.Varga Tibor szakosztályvezető, valamint Horváth Tamás szakmai igazgató.

Az elnökség a megállapodás aláírása után kijelentette, hogy a 14 új játékossal megerősödött Nagykanizsa nyilvánvaló tervei ellenére a bajnoki cím megvédése a cél.


Az NBII-es (az előző szezonban a felnőtt megyei bajnokságban győztes ifjúsági csapatra épülő) gárda leigazolta a teljes baki csapatot, előre elkerülve ezzel a 3X12 fő egyszerre történő leültetéséből adódó szervezési és létszámgondokat. (Lásd a Haladás esetét az előző szezonban.) A baki megyeis csapat létszámgondjait viszonzásként pedig mi fogjuk orvosolni igényük szerint, ez várhatóan leginkább az ifjúsági táblákon fog erősítést jelenteni részükre.

Ami viszont örömteli és feltétlen említést érdemel, hogy a Balogh Rudolf által irányított Baki Agrocentrum Kft, amely korábban a helyieket támogatta, a közös indulásnak tervének zöld utat adott és a megnövekvő kiadásokat a következő szezonra biztosította az NBII-es és a megyei osztályban szereplő csapatnak is. Így a két gárda a jövőben Csuti Antal SK – Baki Agrocentrum néven játszik majd.

Annyit tegyünk hozzá: reméljük ez az együttműködés is hasonlóan eredményes és hosszú távon is működőképes lesz, mint a hatszoros bajnok első csapaté a Hydrocomp Kft-vel.


Képek


Szimultán az idei évi Családfesztiválon!


Néhány fiatal család 1993-ban egy civil szervezetet hozott

létre, a Családfesztivál Alapítványt. A céljuk az volt, hogy évente egy alkalommal rendezzenek egy másfélnapos ünnepi esemény-sorozatot, amikor a családoknak olyan programokat szerveznek, ahol kicsi és nagy egyaránt jól érzi magát és tartalmas, hasznos előadásokat is hallgathatnak, ez főleg a felnőtteknek szóló program, ez alatt a kisebbeknek játszóház, sport vagy a fiataloknak életkoruknak megfelelő beszélgetés, előadás vagy foglalkozás zajlik. Ez az alkalom mindig szeptember utolsó hét végéjére esett, néhány kivétellel eltolódott okt. elejére, mint az idén is.

Az idei éveben sakkszimultánnak is adott helyet a rendezvény ,amelyet a számos résztvevő örömmel vett birtokába.

Bárczay Lászlóné Eta kérésére és szervezésében tovább népszerűsítettük a sakkot és öregbítettük klubbunk nevét.


Képek a szimultánról
 


I. Zalaegerszegi Ifjúsági Csapattalálkozó

2008. október 4-5.


Az ifjúsági csapatbajnokágra való felkészülés jegyében hívtuk meg a környékbeli utánpótlás-nevelő egyesületek csapatait egy „hosszú hétvégére” és örömünkre ezt mindenki el is fogadta. Így két korcsoportban 4-4, 6 fős csapat ( Nagykanizsa, DÉSI Szombathely, Haladás VSE Szombathely és a Csuti ) mérhette össze az erejét 1-1 óra gondolkodási idő mellett.


képek                                                                                                                   tovább
Véget ért a 2008. évi férfi K.O. Magyar Férfi és Női Sakk Bajnokság!


A Zalaegerszegi Csutisk Hydrocomp sakkcsapatát a kétszer 16 induló játékosból heten képviselték..

További részletek ide kattintva olvashattok..Villámverseny Feldbachban


16. alkalommal rendezte meg a Johann Wimmer vezette ausztriai kisváros sakkcsapata hagyományos villámversenyét, amelyen idén 3 nemzet 76 indulója mérte össze az erejét, köztük 13 címviselő. A Zalaegerszegi Csuti-Hydrocompot 13-man képviseltük, főként ifjúságiak, szám szerint 11-en.                                              


Tovább..                                                                                       Képek..


A Csuti Antal Sportklub 2008-2009 évi sorsolása elérhető itt


2008. augusztus 21-28.   Keszthelyi Sakkfesztivál


74 induló mérte össze az erejét a Vendéglátóipari Szakközépiskola éttermében a hagyományokhoz hűen augusztus végén, hogy eldöntsék ki viheti haza az 50.000.Ft-os elsődíjat és a vele járó igazán méretes serleget.                    

Tovább..                                                                       Képek


Szombathelyi Nyár Rapid Verseny végeredménye ide kattintva olvasható..


Tapolca augusztus 9-12.


 Jó körülmények között, jól megrendezett versenyen játszhattunk Tapolcán.A versenyről bővebben ide kattintva olvashattok!


A Pécsi Sütő Nemzetközi sakkverseny végeredménye, beszámolója ide kattintva olvasható.       A Mainzi sakkversenyen játszottunk! Eredmények beszámoló ide kattintva olvasható!


A tanuljunk sakkozni rovatunk újabb résszel bővült!

A részletek ide kattintva olvashatók..


A júliusi , augusztusi gyermek sakk versenynaptár időpontjai nézhetők meg itt..

Nyári sakk tábor az Endes-majorban Pakodon


Az idei nyár sem múlhatott el a sakktábor nélkül, és hasonlóan az előző évihez, most sem sikerült az előre eltervezett anyagot elvégezni, mert a fiúk inkább a tábor adta egyéb lehetőségeket (medence, focipálya, stb…)használták ki, köszönhetően a kiváló időjárásnak.

Összességében azt gondolom jól sikerült ez az egy hét, még akkor is, ha a gyerekek közt azért akadtak kisebb nézeteltérések.

Vendégeink voltak a Csuti SK hatszoros bajnokcsapatából Mádl Ildikó kétszeres olimpiai bajnok, továbbá Horváth Ádám nagymester, Mészáros Tamás és Csiszár Csaba nemzetközi mesterek.

Az utolsó napra egy kissé ugyan megfogyatkoztunk, volt akit a honvágy, volt akit betegség, volt akit más program szólított el idő előtt, de remélem jövőre is mindenkivel találkozunk!


Köszönöm a házigazdáinknak a kedves vendéglátást!


A tábor képei megtekinthetők itt


Csiszár Zoltán


Magyar Sakk Csapat Bajnoki aranyérem átadó ünepség  a Városháza Dísz Termében Június 6.-án .

Az ünnepségről és az azt követő vacsoráról készült képek megtekinhetők itt
XXVII. Zalakarosi Sakkfesztivál beszámolója:A „legek” versenye Zalakaroson – Kettős magyar győzelem, Medvegy és Grószpéter az élenSok szempontból is a „legek” versenye volt az idei évi, 27. alkalommal megrendezett Zalakarosi Sakkfesztivál. A versenysorozat során most érkezett a legtöbb nevezés, 102 játékos ült asztalhoz az „A”-csoportban, a „B”-versenyen 44-en indultak. A 2008. május 22. és május 30. között megrendezésre került viadalon 18 ország versenyzői ültek asztalhoz, köztük 15 nemzetközi nagymester.  A hagyományosan Zalakaroson induló törzsgárda mellett ezúttal Azerbajdzsánból, Új-Zélandról, Vietnamból és Kínából is érkeztek játékosok.

A verseny főrendezője, a mindig fáradhatatlan Horváth Tamás nemzetközi mester (civilben az idén hatszoros bajnokcsapat Csuti-Hydrocomp SK csapatának egyik legjobb pontszerzője 8-ból 6,5 ponttal) idén gáláns gesztust tett – rendkívül kedvező feltételekkel hívta meg az MGKSI (Maróczy Géza Központi Sakkiskola) növendékeit a versenyre. A fiatalok ki is használták a lehetőséget és rengeteg élőpontot zsákmányoltak a versenyen. Előzetesen csak annyit, hogy két szegedi illetőségű MGKSI-s, Csirik András 30 élőt, Tésik Csaba meg 50 élőt nyert a szokatlanul erős openen.elemzések, játszmák..                                                                bővebben..
Hatszoros Bajnok a Csuti SK sakkcsapata!


Rendkívül szoros hajrában tudott nyerni a Zalaegerszeg 8-4-re a Paks ellen, így a 10.5-1.5-re nyerő Nagykanizsa csapatát sikerült megelőznünk fél ponttal! Gratulálunk az összes játékosnak , szponzoroknak és mindenkinek akik támogatták és lelkesítették a csapatot .                                                                                                                                                                                         további redmények
Győzelmi mámor a bajnoki sakk kupával :

webmester: csiszar csaba mail: csiszarcs@gmail.com