Zalaegerszegi Csuti Antal Hydrocomp Sport Klub

Monthly Archives: SEPTEMBER 2009


TUESDAY, SEPTEMBER 29, 2009


Els艖 fordul贸!
P谩link谩s j贸 reggelt minden kedves Csuti- szurkol贸nak!

Mondtam is egyik nap, valamelyik OB-s meccs el艖tt, mire Gyula (na nem Sax, hanem vezetéknévrokonom Horv谩th Gyula), hogy 鈥瀐ozt谩l?鈥 鈥 na akkor ker眉ltem nagy zavarba.

Viszont nagy nap ez a mai! Egyfel艖l nemzeti 眉nnep眉nk van (1956 okt贸ber 23-谩n t枚rt ki a forradalom), m谩sfel艖l meg Horv谩th Tam谩snak sz眉linapja is egyben. Mondogatt谩k is anno (1989 el艖tt) , hogy Tam谩s, megl谩tod, egyszer még nemzeti 眉nnep lesz a sz眉linapodb贸l鈥.

Sz贸val gratul谩lunk Tam谩s b谩tyj谩nak, aki most nem a kunyh贸j谩ban lapul (vegy眉k ezt alapul), hanem kint van 脷jvidéken a csapat Eur贸pa-bajnoks谩gon.

Tegnap mindkét csapatunk gy艖z枚tt, de igaz谩b贸l azt v谩rni is lehetett. Mindenesetre 枚r枚m sz谩munkra, hogy a fi煤kn谩l a csapatkapit谩ny(szerény) személyén k铆v眉l még Gyimesi Zoli és Ruck Robi nagymesterek is a klubunk sz铆neit er艖s铆tik. A l谩nyokn谩l a Sakksz枚vetség egyszer疟en kiv谩gta a Csuti-sokat (pedig nem kértek sokat), és 铆gy nem j谩tszik M谩dl Ildi, j贸magam pedig itthon cs眉cs眉l枚k, ahelyett, hogy kapit谩nykodnék. Az 铆gy ejtett sebeket a mai K艖b谩nya Kupa rapidversenyen pr贸b谩lom befoltozgatni.

Visszatérve az EB-re,acsajszik tegnap 3:1-re z煤ztak T枚r枚korsz谩g ellen (igaz, hogy Tici remizett egy 1900-assal, de ha péld谩ul megveri majd a 2450-es orosz csajt, nagylelk疟en 鈥瀖egbocs谩jtunk鈥 neki). Ma Rom谩nia ellen meseszép lenne a gy艖zelem, egy谩ltal谩n nem lehetetlen. A fi煤kn谩l mit l谩tok a t谩bl谩zatban? Nemcsak hogy 4:0-ra nyertek (艖k is a t枚r枚k枚k ellen), hanem egyenesen a t谩bl谩zat élén 谩llnak és ma bizony ismét esélyesek, Sv谩jc ellen az oldalunkon 谩ll a pap铆rforma.

Sz贸val akkor j贸 estét (délut谩nt) és j贸 szurkol谩st mindenkinek a mai napra is! Ja és a K艖b谩nya rapidon felesben (ne gondoljatok mindig a pi谩ra 鈥 ez most k枚z枚s kassz谩t jelent) leszek egy 谩rul贸val (az 枚csémmel), aki 谩tment sokkal t枚bb pénzért a Pénz眉gy艖r els艖 t谩bl谩j谩ra. De azért nem hideg眉ltem el t艖le.posted by ADMIN | 15:52 | Az Eur贸pa Bajnoks谩g!

comments (0)
Horv谩th J贸zsef nagymester vagyok.

A blog c茅lja, hogy  min茅l t枚bb inform谩ci贸t osszak meg az 茅rdekl艖d艖kkel..

RSS


admin*
"));