Zalaegerszegi Csuti Antal Hydrocomp Sport Klub

TUESDAY, SEPTEMBER 29, 2009


Első forduló!
Pálinkás jó reggelt minden kedves Csuti- szurkolónak!

 

Mondtam is egyik nap, valamelyik OB-s meccs előtt, mire Gyula (na nem Sax, hanem vezetéknévrokonom Horváth Gyula), hogy „hoztál?” – na akkor kerültem nagy zavarba.

Viszont nagy nap ez a mai! Egyfelől nemzeti ünnepünk van (1956 október 23-án tört ki a forradalom), másfelől meg Horváth Tamásnak szülinapja is egyben. Mondogatták is anno (1989 előtt) , hogy Tamás, meglátod, egyszer még nemzeti ünnep lesz a szülinapodból….

Szóval gratulálunk Tamás bátyjának, aki most nem a kunyhójában lapul (vegyük ezt alapul), hanem kint van Újvidéken a csapat Európa-bajnokságon.

 

Tegnap mindkét csapatunk győzött, de igazából azt várni is lehetett. Mindenesetre öröm számunkra, hogy a fiúknál a csapatkapitány  (szerény) személyén kívül még Gyimesi Zoli és Ruck Robi nagymesterek is a klubunk színeit erősítik. A lányoknál a Sakkszövetség egyszerűen kivágta a Csuti-sokat (pedig nem kértek sokat), és így nem játszik Mádl Ildi, jómagam pedig itthon csücsülök, ahelyett, hogy kapitánykodnék. Az így ejtett sebeket a mai Kőbánya Kupa rapidversenyen próbálom befoltozgatni.

 

Visszatérve az EB-re,a  csajszik tegnap 3:1-re zúztak Törökország ellen (igaz, hogy Tici remizett egy 1900-assal, de ha például megveri majd a 2450-es orosz csajt, nagylelkűen „megbocsájtunk” neki). Ma Románia ellen meseszép lenne a győzelem, egyáltalán nem lehetetlen. A fiúknál mit látok a táblázatban? Nemcsak hogy 4:0-ra nyertek (ők is a törökök ellen), hanem egyenesen a táblázat élén állnak és ma bizony ismét esélyesek, Svájc ellen az oldalunkon áll a papírforma.

 

Szóval akkor jó estét (délutánt) és jó szurkolást mindenkinek a mai napra is! Ja és a Kőbánya rapidon felesben (ne gondoljatok mindig a piára – ez most közös kasszát jelent) leszek egy árulóval (az öcsémmel), aki átment sokkal több pénzért a Pénzügyőr első táblájára. De azért nem hidegültem el tőle.posted by ADMIN | 15:52 | Az Európa Bajnokság!

comments (0)
post comment

your name*

email address*

comments*

verification code*
 
Horváth József nagymester vagyok.

A blog célja, hogy  minél több információt osszak meg az érdeklődőkkel..

RSS


admin*
"));